Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Zo 19/05:

  Gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 25/05:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Zo 19/05:

  gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 25/05:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Zo 19/05:

  gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 25/05:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Klimatisatieoplossingen voor bedrijven

Behalve voor particuliere woningen biedt Air Service ook aangepaste klimatisatieoplossingen voor bedrijven. Ook hier vertrekken we in de meeste gevallen van luchtverwarmingals basis. Binnen dit klimatisatiesysteem realiseren we alle gewenste klimatisatietechnieken voor ventilatie, airco en luchtbehandeling in één kanalensysteem. Wij realiseerden al tal van uitdagende projecten in kantoorgebouwen, retailpanden, horecazaken, …

Een gezond binnenklimaat in je bedrijf

Als specialist in klimaatbeheersing op maat en pionier in luchtverwarming, ventilatie, airconditioning en warmtepompen, betekent Air Service veel voor je bedrijf. Want ook in het bedrijfsleven is een hoogwaardig en rendabel klimatisatiesysteem van groot belang. Een optimaal klimaat in je bedrijfsruimte beïnvloedt de productiviteit van je werknemers positief. Want te hoge temperaturen blijken nefast voor de concentratie. Met de aankoop van een klimatisatiesysteem zorg je dus voor een gezond binnenklimaat en investeer je ook in het rendement van je bedrijf!

Ventilatiesystemen voor bedrijven

Een goed ventilatiesysteem in je bedrijf is onmisbaar en een must om schadelijke stoffen te vermijden. Ventilatiesystemen voor bedrijven helpen de luchtkwaliteit op peil te houden. De aanvoer van verse lucht in je bedrijfsruimte is belangrijk voor de gezondheid van je medewerkers. Met kwalitatieve ventilatie, geef je muffe geurtjes, allergische reacties en schimmelvorming geen kans en creëer je een aangename werkplek!

 

Airconditioning voor bedrijven

Ook als bedrijf is het raadzaam om te investeren in een goed aircosysteem. Op warme dagen stijgt de temperatuur namelijk gegarandeerd in je bedrijf en dat is nefast voor het rendement van je werknemers. Bovendien waarderen ook je klanten een optimaal binnenklimaat. Met geschikte airconditioning voor bedrijven regel je de luchttemperatuur, de luchtvochtigheid en de luchtzuiverheid in je bedrijfsruimte.

 

Luchtverwarming voor bedrijven

Een luchtverwarmingssysteem zorgt voor een constante luchtcirculatie in je bedrijfsruimte. De circulerende lucht gaat daarbij door een luchtverwarmer. Een energiezuinige  luchtverwarming in je bedrijf zorgt er ook voor dat de lucht gefilterd wordt en vrij blijft van vuil en stof. Nog een stapje verder gaan? Combineer luchtverwarming voor bedrijven met een ionisator. Die neutraliseert behalve vuil en stof ook pollen, bacteriën, virussen en fijn stof.

Een goed ventilatiesysteem in je bedrijf is onmisbaar en een must om schadelijke stoffen te vermijden.

Zo heb je maar één installatie nodig die alles tegelijkertijd regelt en zo bijdraagt aan het ideale klimaat in jouw bedrijfsruimte!

 

Warmtepompen voor bedrijven

Airconditioningstoestellen die zowel koelen als verwarmen, worden warmtepompen genoemd. Met warmtepompen in je bedrijf produceer je niet alleen hernieuwbare energie, maar bespaar je ook op je energiefactuur. Warmtepompen voor bedrijven zijn het hele jaar door inzetbaar en vormen dan ook de beste oplossing om je industriële site of commerciële ruimte te verwarmen. Luchtverwarming, airconditioning en ventilatie combineren? Dat kan! Informeer nu naar de mogelijkheden!

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Onlangs heeft Air Service onze luchtverwarmingsinstallatie gerenoveerd. Het betrof een vervanging van de gasketel, luchtgroepen en plaatsing van warmtepompen. Het heldere advies voor de beslissing dit te laten uitvoeren is door ons zeer gewaardeerd. Alsook de medewerkers van Air Service die de renovatie perfect hebben uitgevoerd. Fam. Rooijmans, Zoersel.

Coen - Zoersel

"Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog d ...

Karin - Lummen

Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!

Annemie - Herent

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Ontdek alle referenties