Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Wo 05/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 06/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 07/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 08/10:

  Gesloten

 • Zo 09/10:

  Gesloten

 • Ma 10/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 11/10:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Wo 05/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 06/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 07/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 08/10:

  gesloten

 • Zo 09/10:

  gesloten

 • Ma 10/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 11/10:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Wo 05/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 06/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 07/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 08/10:

  gesloten

 • Zo 09/10:

  gesloten

 • Ma 10/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 11/10:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Combineer ventilatie met luchtverwarming

Een ventilatiesysteem met warmterecuperatie (type D) is onmisbaar in een goed geïsoleerde en luchtdichte nieuwbouwwoning. Vertrouw het volledige technische ontwerp en de installatie van je ventilatiesysteem toe aan Air Service. Zowel ventilatiesystemen met warmterecuperatie (type D) als met raamroosters behoren tot onze mogelijkheden. Onze grote kracht? De combinatie van ventilatie met luchtverwarming en airco. Zo creëren we via één kanalensysteem een uitgebalanceerd en energiezuinig klimatisatiesysteem.

Ventilatiesysteem nodig?

Wij garanderen een totaalservice voor het ontwerp en de plaatsing van ventilatiesystemen types C en D.

 

Ventilatiesysteem type D (met warmterecuperatie)

Dit systeem haalt lucht uit de vochtige ruimtes, denk maar aan je badkamer en keuken. Via een kanalensysteem stuwt het die lucht gecontroleerd naar buiten. Met behulp van warmterecuperatie brengen we de verse buitenlucht op temperatuur. Die komt dan de woning binnen via de ‘droge’ ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamers of de bureauruimte. Het resultaat? Een ventilatiesysteem dat een optimaal evenwicht van de in- en uitgaande lucht garandeert. En dat met een minimaal verlies aan warmte.

 

Ventilatiesysteem type C

Een ventilatiesysteem type C werkt met raamroosters en doet niet aan warmterecuperatie. Door het gecontroleerd wegzuigen van de lucht in de natte ruimtes (keuken, badkamer, …), ontstaat er een lichte onderdruk in de woning. Zo komt er via de openstaande raamroosters ongefilterde buitenlucht naar binnen en wordt de woning geventileerd.

 

Combineer ventilatie met luchtverwarming en airco

Wil je een ventilatiesysteem installeren? Dan moet je ook een kanalensysteem laten plaatsen. Maar datzelfde kanalensysteem kan - mits een lichte aanpassing - naast ventilatie perfect dienst doen als toegangspoort voor luchtverwarming en airco.

Ventilatiesysteem nodig?

Zo realiseren we via één kanalensysteem een geïntegreerd totaalsysteem voor de ventilatie en verwarming van je woning. Wanneer je voor de luchtverwarming gebruik maakt van warmtepompen, heb je ook meteen een airco voor warme dagen. De warmtepomp zorgt voor de vereiste verwarming in de koude herfst- en wintermaanden. Tijdens warme periodes houdt de koelfunctie van de warmtepomp je woning dan weer heerlijk fris. Vertrouw op Air Service voor de uitwerking van een geïntegreerd klimatisatiesysteem voor je ventilatie, verwarming en airco. Vul je dat systeem aan met luchtzuivering? Dan ben je altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat met de juiste luchtvochtigheid. En de filter zuivert de lucht van pollen, fijn stof, huisstofmijt en virussen.

Ventilatie voor kantoren, winkels, horeca, …

Ventilatie voor kantoren, winkels, horeca, …

Onze oplossingen voor de combinatie van ventilatie met luchtverwarming en airco zijn niet alleen geschikt voor woningen. Ze passen ook perfect in kantoren, winkels, horecabedrijven, … Lees meer over onze bedrijfsoplossingen.

 

Vraag nu je offerte 

 

Bezoek onze showroom 

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

Ontdek alle referenties