Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Ma 11/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 12/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 13/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 14/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 15/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 16/12:

  Gesloten

 • Zo 17/12:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Ma 11/12:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 12/12:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 13/12:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 14/12:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 15/12:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 16/12:

  gesloten

 • Zo 17/12:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Ma 11/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 12/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 13/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 14/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 15/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 16/12:

  gesloten

 • Zo 17/12:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Altijd een perfect binnenklimaat

Zomer, winter, ochtend of avond: iedereen geniet graag van een aangename temperatuur binnenshuis. Hete zomer? Dan is een airconditioning een welgekomen oplossing. En in de winter? Dan zet je eenvoudig de verwarming aan. Behalve de juiste temperatuur, is ook zuivere lucht belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Heb je last van allergieën? Dan kies je voor luchtverwarming met standaardfilter, of ga je voor luchtverwarming met een extra luchtzuivering met ionenfilter om zo het binnenklimaat van je woning nog meer te optimaliseren. Onze gehaaste levensstijl maakt het niet altijd evident om permanent een aangenaam binnenklimaat te behouden. Moet je meerdere apparaten bedienen, zoals een verwarmingstoestel, airconditioning én een luchtzuiveringstoestel? Dan wordt het nog moeilijker.

Daarom is Air Service gespecialiseerd in klimaatbeheersing op maat. De ideale oplossing voor een perfect binnenklimaat bij je thuis waarin je altijd tot rust komt.

 

Luchtverwarming: een intelligent systeem

Wil je altijd een perfect binnenklimaat behouden? Kies dan voor luchtverwarming van Air Service: een intelligent en flexibel systeem. Besluit je op het laatste moment om dat avondje uit toch maar in te ruilen voor een gezellig avondje thuis? Geen probleem, want met luchtverwarming krijg je in een mum van tijd opnieuw een aangenaam binnenklimaat, zelfs al stond de verwarming al een tijdje op een lager pitje. Die snelle temperatuurwijziging is een duidelijke troef die andere systemen zoals vloerverwarming veel minder snel bieden. Wil je een permanent aangenaam binnenklimaat? Dan is luchtverwarming van Air Service jouw beste optie.

Zomer, winter, ochtend of avond: iedereen geniet graag van een aangename temperatuur binnenshuis.

Airconditioning: jouw redder in nood van warme tijden

Speelt de hitte je parten? Kies dan voor een airconditioning in je woning. Die zorgt altijd voor een ideaal binnenklimaat in huis of op kantoor. En dat bij gelijk welk pand: een iets oudere, minimaal geïsoleerde woning, of een nieuw huis met veel glaspartijen. Airco doet meer dan alleen de lucht afkoelen. Ook de temperatuur en de vochtigheid in je woning blijven erdoor beter beheersbaar.

Behalve verwarming en airconditioning is ook de ventilatie van je woning een uiterst belangrijke factor voor een gezond binnenklimaat.

Bij aangename temperaturen en een normale vochtigheidsgraad gaat jouw comfort er aanzienlijk op vooruit. Een goede airconditioning van Air Service is dus onmisbaar voor al wie in zijn woning een aangenaam binnenklimaat wil creëren.

 

Goede ventilatie voor een gezond binnenklimaat

Behalve verwarming en airconditioning is ook de ventilatie van je woning een uiterst belangrijke factor voor een gezond binnenklimaat. Goede ventilatie zorgt voor een goede zuurstofcirculatie. Een must voor een gezond lichaam. Daarnaast is ventilatie essentieel om schimmelvorming en condensatie te voorkomen. Geen goede ventilatie in huis? Dan is de kans op een gezond binnenklimaat nihil. Klaar voor een evenwichtige ventilatie in je woning? Neem dan snel contact op met Air Service.

Alles in één voor een binnenklimaat op maat

Eén systeem dat luchtverwarming, luchtbevochtiging, ventilatie, airconditioning en luchtzuivering combineert? Bij Air Service kan het. Er zijn verschillende factoren die het binnenklimaat van je woning mee bepalen. Een apart toestel voor elke functie is zeker mogelijk, maar een perfect klimatisatiesysteem kan ook multifunctioneel zijn. Luchtverwarming van Air Service biedt je dé oplossing om een gezond binnenklimaat te behouden met slechts één systeem. Wij staan je dan ook graag bij om het ideale klimatisatiesysteem te vinden voor je woning.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Onlangs heeft Air Service onze luchtverwarmingsinstallatie gerenoveerd. Het betrof een vervanging van de gasketel, luchtgroepen en plaatsing van warmtepompen. Het heldere advies voor de beslissing dit te laten uitvoeren is door ons zeer gewaardeerd. Alsook de medewerkers van Air Service die de renovatie perfect hebben uitgevoerd. Fam. Rooijmans, Zoersel.

Coen - Zoersel

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

Ontdek alle referenties