Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Vr 29/09:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 30/09:

  Gesloten

 • Zo 01/10:

  Gesloten

 • Ma 02/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 03/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 04/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 05/10:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Vr 29/09:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 30/09:

  gesloten

 • Zo 01/10:

  gesloten

 • Ma 02/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 03/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 04/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 05/10:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Vr 29/09:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 30/09:

  gesloten

 • Zo 01/10:

  gesloten

 • Ma 02/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 03/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 04/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 05/10:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Airco voor bedrijven

 

Ook in bedrijfsgebouwen stijgt op warme dagen de temperatuur snel. Airco is dan dé oplossing. Bovendien koelt een airconditioning de lucht, maar regelt het systeem ook de luchtvochtigheid. Meer dan voldoende redenen om in jouw bedrijf te kiezen voor airco. Ontdek de voordelen, aandachtspunten en mogelijkheden van een airco-installatie in jouw bedrijf.

Waarom airco in een bedrijf?

Een optimaal binnenklimaat is belangrijk in een woning, maar al even cruciaal op de werkvloer. Een gezond en aangenaam klimaat, met de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad, bepaalt mee de productiviteit van je werknemers. Uit onderzoek blijkt dat té hoge temperaturen nefast zijn voor de concentratie. Bovendien appreciëren je klanten een optimaal binnenklimaat. Met een airco investeer je dus niet alleen in een klimatisatiesysteem, je boost tegelijk het rendement van je bedrijf.

 

Aandachtspunten voor airco in een bedrijf

Wil je in je bedrijf een airco laten plaatsen? Ga dan op zoek naar een vakman met de nodige ervaring, zoals Air Service. Een belangrijke stap, want een slecht geplaatste airco-installatie zorgt voor hinder bij al wie dagelijks in je bedrijfsgebouw aanwezig is.

Ook in bedrijfsgebouwen stijgt op warme dagen de temperatuur snel.

Een vervelend tochtgevoel is maar één van die negatieve gevolgen. Een vakman zoals Air Service houdt rekening met alle parameters en garandeert een perfecte installatie die is afgestemd op de ruimte die moet gekoeld worden. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

 

De mogelijkheden van een airco

Beschikt je bedrijf al over luchtverwarming? Dan breiden we dat systeem eenvoudig uit met een airco. Zo verwarm en koel jij je bedrijfsruimtes met éénzelfde systeem. Bij een airco met warmtepomp kan je het koelproces trouwens ook omkeren. Het resultaat: je airco wordt ook een verwarmingstoestel.

Air Service is gespecialiseerd in systemen voor klimaatbeheersing op maat.

En zelfs een ventilatiesysteem kan je laten uitbreiden tot een airco. Beide systemen gebruiken dezelfde ventilatiekanalen en -roosters.

 

Ga voor een betere bedrijfslucht met een airco

Air Service is gespecialiseerd in systemen voor klimaatbeheersing op maat. Wil je de lucht in je bedrijfsgebouw via een airco optimaliseren? Neem dan contact op met ons. Wij beantwoorden al je vragen en informeren je over de mogelijkheden en de prijs voor een airco in jouw bedrijfsruimte. Bel naar 016 55 05 40 of mail naar info@airservice.be.   

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

"Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog d ...

Karin - Lummen

Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!

Annemie - Herent

Ontdek alle referenties