Wij zijn open!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Wij zijn nu open

Kantoren

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 27/07:

  Gesloten

 • Zo 28/07:

  Gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Wij zijn nu open

Magazijnen

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 27/07:

  gesloten

 • Zo 28/07:

  gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Wij zijn nu open

Commerciële dienst

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 27/07:

  gesloten

 • Zo 28/07:

  gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Airco voor bedrijven

 

Ook in bedrijfsgebouwen stijgt op warme dagen de temperatuur snel. Airco is dan dé oplossing. Bovendien koelt een airconditioning de lucht, maar regelt het systeem ook de luchtvochtigheid. Meer dan voldoende redenen om in jouw bedrijf te kiezen voor airco. Ontdek de voordelen, aandachtspunten en mogelijkheden van een airco-installatie in jouw bedrijf.

Waarom airco in een bedrijf?

Een optimaal binnenklimaat is belangrijk in een woning, maar al even cruciaal op de werkvloer. Een gezond en aangenaam klimaat, met de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad, bepaalt mee de productiviteit van je werknemers. Uit onderzoek blijkt dat té hoge temperaturen nefast zijn voor de concentratie. Bovendien appreciëren je klanten een optimaal binnenklimaat. Met een airco investeer je dus niet alleen in een klimatisatiesysteem, je boost tegelijk het rendement van je bedrijf.

 

Aandachtspunten voor airco in een bedrijf

Wil je in je bedrijf een airco laten plaatsen? Ga dan op zoek naar een vakman met de nodige ervaring, zoals Air Service. Een belangrijke stap, want een slecht geplaatste airco-installatie zorgt voor hinder bij al wie dagelijks in je bedrijfsgebouw aanwezig is.

Ook in bedrijfsgebouwen stijgt op warme dagen de temperatuur snel.

Een vervelend tochtgevoel is maar één van die negatieve gevolgen. Een vakman zoals Air Service houdt rekening met alle parameters en garandeert een perfecte installatie die is afgestemd op de ruimte die moet gekoeld worden. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

 

De mogelijkheden van een airco

Beschikt je bedrijf al over luchtverwarming? Dan breiden we dat systeem eenvoudig uit met een airco. Zo verwarm en koel jij je bedrijfsruimtes met éénzelfde systeem. Bij een airco met warmtepomp kan je het koelproces trouwens ook omkeren. Het resultaat: je airco wordt ook een verwarmingstoestel.

Air Service is gespecialiseerd in systemen voor klimaatbeheersing op maat.

En zelfs een ventilatiesysteem kan je laten uitbreiden tot een airco. Beide systemen gebruiken dezelfde ventilatiekanalen en -roosters.

 

Ga voor een betere bedrijfslucht met een airco

Air Service is gespecialiseerd in systemen voor klimaatbeheersing op maat. Wil je de lucht in je bedrijfsgebouw via een airco optimaliseren? Neem dan contact op met ons. Wij beantwoorden al je vragen en informeren je over de mogelijkheden en de prijs voor een airco in jouw bedrijfsruimte. Bel naar 016 55 05 40 of mail naar info@airservice.be.   

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!

paula - herenthout

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Ontdek alle referenties