Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Zo 19/05:

  Gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 25/05:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Zo 19/05:

  gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 25/05:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Zo 19/05:

  gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 25/05:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Een warmtepomp verwarmt gebouwen, net als een stookolie- of aardgasketel. Maar deze pomp haalt zijn energie uit natuurlijke energiebronnen zoals lucht, water en grond. Waarom zou jij kiezen voor een warmtepomp? Air Service zet enkele belangrijke redenen op een rij.

 

Een warmtepomp gebruikt onuitputtelijke, natuurlijke energie

Fossiele brandstoffen zijn doorheen de jaren ontstaan uit de resten van dierlijk en plantaardig leven. Die brandstoffen hebben dus veel tijd nodig om tot stand te komen, maar worden tegelijk in sneltempo ontgonnen. Zo worden fossiele brandstoffen alsmaar schaarser en zullen de voorraden ooit uitgeput raken. Een groot contrast met de onuitputtelijke, natuurlijke energiebronnen die een warmtepomp gebruikt.

 

Een warmtepomp is milieuvriendelijk

Natuurlijke energiebronnen zijn niet alleen onuitputtelijk, ze zijn ook veel milieuvriendelijker. Bij de verbranding van fossiele brandstoffen komt er namelijk CO2 vrij, en dat is erg schadelijk voor de natuur. Ook bij de ontginning van deze brandstoffen treedt ernstige milieuvervuiling op. Kies je voor een warmtepomp? Dan kies je voor een sterk verlaagde CO2-uitstoot. Bij een warmtepomp op groene stroom komt er zelfs helemaal geen CO2 vrij.

 

Een warmtepomp verbruikt weinig energie

Een warmtepomp die goed ontworpen en goed gedimensioneerd is, verbruikt veel minder energie dan een verwarmingsketel op stookolie. Dat is positief voor het milieu en voor je portemonnee. Met de hoge energieprijzen van vandaag, merk je dat meteen aan het bedrag op je energiefactuur. Een deskundige plaatsing is natuurlijk wel een must. Daarvoor zit je gelukkig goed bij Air Service.

 

Een warmtepomp vraagt weinig onderhoud

In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen is een warmtepomp onderhoudsarm. Onderhoudsvriendelijk betekent wel dat onderhoud soms nog nodig is. Het garandeert namelijk een goede werking van je warmtepomp. Een traditionele verwarmingsketel op stookolie of gas werkt op verbranding van fossiele brandstoffen. Dit type verwarmingsketels heeft daarom meer nood aan onderhoud.

 

Nog meer weten over de warmtepomp?

Wens je meer informatie over een warmtepomp? Vraag dan zeker raad aan Air Service. Bel naar 016 55 05 40 of mail naar info@airservice.be.

 

Wist je trouwens dat een hybridesysteem een warmtepomp optimaal combineert met een condensatieketel? Ontdek er alles over.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

Ontdek alle referenties