Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Vr 21/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 22/06:

  Gesloten

 • Zo 23/06:

  Gesloten

 • Ma 24/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 25/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 26/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 27/06:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Vr 21/06:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 22/06:

  gesloten

 • Zo 23/06:

  gesloten

 • Ma 24/06:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 25/06:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 26/06:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 27/06:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Vr 21/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 22/06:

  gesloten

 • Zo 23/06:

  gesloten

 • Ma 24/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 25/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 26/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 27/06:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Deel je eigen ervaring

Naam

Voornaam

E-mailadres

Gemeente

Mijn referentie

Afbeelding

Link een video (optioneel)

Verzenden

Jouw persoonlijke gegevens worden niet herkenbaar gepubliceerd

 • Vorige week een lucht-lucht warmtepomp laten bijplaatsen op onze reeds bestaande luchtverwarming via condensatieketel. Op 1 dag was de klus geklaard, dank aan Cedric en Wesley voor de verzorgde afwerking en dank aan Marcel voor de 'fine-tuning'. Ook dank aan William voor het huisbezoek vooraf en de technische voorbereiding, aan Philippe voor de perfecte planning en vriendelijkheid aan de telefoon en tenslotte ook aan Remco van Erkel, de zaakvoerder, die ervoor gezorgd heeft dat de 'fine-tuning' snel en efficiënt is kunnen gebeuren. Air Service Aarschot is sinds 2010 onze betrouwbare verwarmingsspecialist en heeft ons steeds snel en professioneel geholpen, wij raden deze firma dan ook ten zeerste aan! 👍

  Marc - Hoegaarden

 • Onlangs heeft Air Service onze luchtverwarmingsinstallatie gerenoveerd. Het betrof een vervanging van de gasketel, luchtgroepen en plaatsing van warmtepompen. Het heldere advies voor de beslissing dit te laten uitvoeren is door ons zeer gewaardeerd. Alsook de medewerkers van Air Service die de renovatie perfect hebben uitgevoerd. Fam. Rooijmans, Zoersel.

  Coen - Zoersel

 • "Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog dagen/weken zonder verwarming en warm water zitten. We deden daarna een telefoontje naar "Air Service" en enkele uurtjes later, na het bezoek van William en Marcel, op de dag zelf, hadden we al terug verwarming en warm water. Bij diagnose door "Air Service" was onze ketel er niet zo erg eraan toe en heeft Marcel deze heel professioneel en vol passie in zijn vak, kunnen herstellen. We zijn nu nieuwe klant bij "Air service". Een heel dikke welverdiende pluim voor jullie top werk!!!

  Karin - Lummen

 • Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

  Stefan - Schaffen

 • Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, met respect voor zijn fantastische werknemers. Het lijkt eenvoudig als het plaatje klopt, maar hier moet men hard voor werken.

  Marc - Aarschot

 • Goedemiddag Remco Ik wil je hartelijk bedanken voor de super snelle tussenkomst, na het eerdere misverstand. Marcel, een erg fijne, deskundige man, heeft het vermoedelijk kunnen oplossen. Wij gaan zalige (warme) feestdagen tegemoet. Dikke merci en ook voor jou en je hele team een prettig eindejaar! Anja

  Anja - Langdorp

 • Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

  Eddy - Herselt

 • Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

  Robert - Brussel

 • Bij de werken geleverd door Air Service Center voor het vervangen van onze verwarming (25 jaar oud) en het plaatsen van een bijkomende airco en warmtepomp zijn wij meer dan 100% tevreden. De werken zijn heel professioneel en proper uitgevoerd dank zij de uitstekende werknemers van Air service. De uitleg van het technische gedeelte door een van de zaakvoerders was perfect aangepast aan onze vraag alsook de aangerekende prijs die zeer realistisch was. Bij deze zeker een aanrader om uw verwarming of airco door deze firma te laten uitvoeren.

  Freddy - Hasselt

 • Op 6/11/2018 nieuwe verwarmingsinstallatie geplaatst (Remeha calenta 40c) Installateurs gewerkt tot het klaar was, prima werk geleverd, netjes opgekuist. Wat problemen met de thermostaat, geleverd en (verkeerdelijk) geplaatst door ENGIE, maar daags erna probleem opgelost door AIR SERVICE (Marcel) Uitmuntend tevreden over deze firma en haar installateurs.

  Dirk - Scherpenheuvel

 • Wanneer ik niet tevreden ben laat ik me horen. Wanneer ik tevreden ben ook. Dus bij deze laat ik U weten dat ik tevreden ben over mijn beslissing deze opdracht aan jullie gegeven te hebben en de keuze van het systeem. Ik ben ook heel tevreden over de uitvoering van de werken uitgevoerd door de persoon die gedurende 2 dagen de nieuwe installatie plaatste waarvoor mijn dank. Dus een positieve feedback.

  E. - Londerzeel

 • na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!

  paula - herenthout

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

"Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog d ...

Karin - Lummen

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Ontdek alle referenties