Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Vr 02/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 03/06:

  Gesloten

 • Zo 04/06:

  Gesloten

 • Ma 05/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 06/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 07/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 08/06:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Vr 02/06:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 03/06:

  gesloten

 • Zo 04/06:

  gesloten

 • Ma 05/06:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 06/06:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 07/06:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 08/06:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Vr 02/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 03/06:

  gesloten

 • Zo 04/06:

  gesloten

 • Ma 05/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 06/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 07/06:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 08/06:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Meer dan 50 jaar expert in luchtverwarming

Air Service is een familiebedrijf dat sinds eind jaren 60 de toon zet op het vlak van luchtverwarming. Oprichter Nico van Erkel was al vele jaren bedrijfsleider bij een producent van luchtverwarming toen hij besloot een onafhankelijk installatiebedrijf op te richten. Dankzij de volledige focus op luchtverwarming groeide Air Service als installatiebedrijf de afgelopen decennia uit tot de marktleider voor luchtverwarming in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en de regio Brussel. Onder impuls van zonen Marcel en Remco ontwikkelt Air Service zich de laatste jaren ook tot de absolute specialist in geïntegreerde klimatisatiesystemen met luchtverwarming als basis. Wij hebben dus alle expertise in huis om een project van A tot Z te ontwerpen en te realiseren.

Geïntegreerde klimatisatiesystemen

Vanuit de expertise in luchtverwarming ontwikkelde Air Service zich tot een specialist in geïntegreerde klimatisatiesystemen. Die geautomatiseerde klimatisatiesystemen voorzien een woning, winkel, horecazaak of kantoor via één kanalennetwerk van de nodige luchtverwarming, ventilatie, airco en/of luchtbehandeling. Onze mogelijkheden met luchtverwarming vormen een solide basis voor energiezuinige oplossingen voor goed geïsoleerde en luchtdichte gebouwen. Wij zijn een onafhankelijk installatiebedrijf dat voor elk project de beste installaties en leveranciers selecteert bij de uitwerking van een oplossing op maat van jouw wensen en behoeften.

Vanuit de expertise in luchtverwarming ontwikkelde Air Service zich tot een specialist in geïntegreerde klimatisatiesystemen.

Gedreven team van experts en vakmensen

Als onafhankelijk installatiebedrijf beschikt Air Service over een gedreven team van experts voor de planning, calculatie en technische ontwerpen. Die medewerkers vormen samen onze studiedienst. Zij werken de projecten op maat uit. Daarnaast beschikken we over een sterk team voor montage, depannage en onderhoud. Is een project uitgetekend en goedgekeurd door de opdrachtgevers? Dan gaan onze installateurs en monteurs aan de slag en plaatsen ze het leidingwerk en de technische installaties. Ten slotte programmeren we de volledige installatie en leveren we ze gebruiksklaar op. Ons team bestaat uit een tiental gemotiveerde medewerkers. Lees meer over onze werkwijze.

Afhankelijk van de specifieke eisen van het project combineren we luchtverwarming met ventilatie, aircoen luchtbehandeling.

Woningen, kantoren, winkels en horeca

Ongeveer zestig procent van onze opdrachten realiseren we in particuliere woningen. De overige 40 procent zijn projecten voor kantoorgebouwen, retail en horeca. Afhankelijk van de specifieke eisen van het project combineren we luchtverwarming met ventilatie, airco en luchtbehandeling.

 

Nieuwbouw en renovaties

Wij werken aan nieuwbouwprojecten, maar vervangen en onderhouden ook bestaande installaties. Bij nieuwbouw plaatsen we het volledige kanalensysteem met alle gewenste functies, zoals luchtverwarming, airco, ventilatie en luchtbehandeling.

In bestaande situaties is het voor ons perfect mogelijk om het huidige ventilatiesysteem of de operationele luchtverwarming met andere functies uit te breiden. Ook installaties vernieuwen of overschakelen naar een andere energiebron behoort altijd tot de mogelijkheden.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

"Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog d ...

Karin - Lummen

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!

paula - herenthout

Ontdek alle referenties