Airconditioning

Tijdens hete zomerdagen kan de temperatuur in uw woning makkelijk oplopen. Gelukkig zijn daar verschillende oplossingen voor, waaronder een airconditioning. Bovendien kan een airconditioner van Air Service Center niet enkel koelen. Het apparaat kan ook worden gecombineerd met luchtverwarming of een ventilatiesysteem, om u te allen tijde een aangenaam en gezond binnenklimaat te garanderen.

Een aangenaam klimaat met een airconditioner

Airconditioning zorgt voor gezonde, aangename lucht thuis of op kantoor. U kunt met een airconditioner namelijk niet alleen de temperatuur maar ook de luchtvochtigheid beheersen. U moet er wel op letten dat de airconditioner de binnentemperatuur niet té extreem verlaagt: zo'n 4° tot 6° lager dan buiten is ideaal. De meeste airconditioners worden standaard ook uitgerust met een luchtfilter. Op die manier wordt de binnenlucht van uw woning of kantoor voortdurend gezuiverd van stof en pollen.

Een aangenaam klimaat met een airconditioner

Combinaties met luchtverwarming of een ventilatiesysteem

Wie reeds beschikt over luchtverwarming kan deze makkelijk laten uitbreiden tot een airconditioner. Ook wanneer u niet beschikt over luchtverwarming kunt u verwarmen met uw airco. In de nieuwste airco's is namelijk een warmtepomp geïnstalleerd waardoor het proces van verwarmen en koelen kan worden omgekeerd. Naast de combinatie met luchtverwarming kunt u ook uw ventilatiesysteem uitbreiden met een airconditioning of warmtepomp. Omdat de airconditioner of warmtepomp gebruik maakt van dezelfde ventilatiekanalen en roosters als het ventilatiesysteem, is deze uitbreiding slechts een kleine ingreep.

Een airconditioner van Air Service Center

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle en betaalbare airconditioner? Dan bent u bij Air Service Center aan het juiste adres.
Een airconditioner van Air Service Center
Van de merken Samsung, Sanyo, Hitachi, Daikin en Fujitsu bieden wij namelijk verschillende single-split, mono-split, multi-split en DVM, VRF, VRV systemen, maar ook een totaalsysteem voor luchtbehandeling. Voor meer info, de prijs van een airconditioning of een offerte kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren. Bij Air Service Center zit u goed voor klimaat op maat!

Prijsindicatie

Heeft u graag al een prijsindicatie voor het plaatsen een airco of warmtepomp?

of heeft u toch liever een afspraak ter plaatsen?Samen eens praten over uw airconditioning?

  
 
Verzenden
Referenties
Airconditioning Luchtverwarming Ventilatiesysteem airconditioner
 • Jaarlijks onderhoud van de luchtverwarming gebeurt reeds jaren door Air Service. Altijd zeer tevreden. Bekwame vakmensen.

  Guido Smets

  Meer

 • Onze vorige verwarmingsketel werd in 2006 vervangen door Air Service Center. De installatie gebeurde snel en door bekwame en vriendelijke medewerkers. De ...

  Hortense Marivoet

  Meer

 • verwarm reeds 35jaar met de luchtverwarming van air service en ben zeer tevreden over het onderhoud door de bekwame techniekers.ook bij een eventuele storin ...

  louis jacobs

  Meer

 • Ik zou uw systeem zeker aanbevelen aan vrienden . Ben ook zeer tevreden over de in jaren trouwe samenwerking. Helaas stel ik hiermede de vraag of het niet ...

  Raymond Robert

  Meer

 • Onze luchtverwarming is een ideaal systeem, gebruiksvriendelijk, proper, levert snel een warm gevoel in huis... Over het onderhoud zijn we eveneens zeer te ...

  Kris Neven

  Meer

airconditioner Airconditioning Luchtverwarming Ventilatiesysteem
airconditioner Airconditioning Luchtverwarming Ventilatiesysteem
Vraag gratis advies
airconditioner Luchtverwarming Airconditioning Ventilatiesysteem
Airconditioning Luchtverwarming Ventilatiesysteem airconditioner