Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Ma 06/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 07/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 08/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 09/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 10/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 11/02:

  Gesloten

 • Zo 12/02:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Ma 06/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 07/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 08/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 09/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 10/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 11/02:

  gesloten

 • Zo 12/02:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Ma 06/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 07/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 08/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 09/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 10/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 11/02:

  gesloten

 • Zo 12/02:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Energiezuinige luchtklimatisatie

Energie halen uit de omgeving en zo je woning energiezuinig verwarmen? Dat doe je met een lucht-luchtwarmtepomp. Je zorgt voor een lagere milieubelasting, verbruikt minder energie en kiest dus voor een duurzame oplossing. Wat houdt energiezuinig verwarmen met een lucht-luchtwarmtepomp zoal in?

Verwarmen met een lucht-luchtwarmtepomp

Is je woning al goed geïsoleerd? Verwarm ze dan energiezuinig met een lucht-luchtwarmtepomp. Die onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft ze binnenshuis opnieuw af via de lucht. Een lucht-luchtwarmtepomp is een milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmingsalternatief. Dankzij de lucht-luchtwarmtepomp warm je ruimtes zoals de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en de badkamer zonder tussenstappen heel snel op. En je geniet overal van een aangename temperatuur, omdat de lucht-luchtwarmtepomp de warmte gelijkmatig per kamer of zone verspreidt.

 

Wist je dat je de verwarmingscyclus ook kunt omkeren? Dan gebruik je de lucht-luchtwarmtepomp om de kamer(s) koel te houden. Maar deze installatie doet meer dan alleen verwarmen en koelen…

Energie halen uit de omgeving en zo je woning energiezuinig verwarmen?

Ze filtert ook de binnenlucht dankzij de ingebouwde filter die vuil en stof tegenhoudt. Laat je een elektrostatische filter (ionisator) in de installatie inbouwen? Dan is je binnenlucht meteen ook vrij van pollen, bacteriën, virussen en fijn stof: een zegen voor allergielijders.

 

Energiezuinige luchtverwarming met een lucht-luchtwarmtepomp

Waarom is verwarmen met een lucht-luchtwarmtepomp zo energiezuinig? Een warmtepomp haalt warmte uit natuurlijke bronnen zoals water, lucht of grond. Een lucht-luchtwarmtepomp gebruikt lucht om te verwarmen. Om de warmte uit de lucht te onttrekken en terug af te geven, heeft de pomp energie nodig. Een lucht-luchtwarmtepomp levert een rendement van 300 à 400 procent (of zelfs meer), dan ze zelf nodig heeft. Vergelijk je met een klassieke verwarmingsketel? Dan ligt het energieverbruik van een warmtepomp veel hoger.

Vergelijk je met een klassieke verwarmingsketel? Dan ligt het energieverbruik van een warmtepomp veel hoger.
Met een lucht-luchtwarmtepomp haal je een betrouwbaar, energiebesparend alternatief in huis voor verwarming op stookolie of aardgas. Een echt energiezuinig verwarmingsalternatief, dus.

 

Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen

Met een lucht-luchtwarmtepomp geniet je van energiezuinige luchtverwarming in huis, maar mag je ook rekenen op een mooi design. De installatie combineert praktisch gebruiksgemak met een oogstrelend design. De lucht-luchtwarmtepomp haalt dus energie uit de natuur. En daarom verdien jij je investering in energiezuinige verwarming op termijn dus dubbel en dik terug. Wens je graag meer info over energiezuinig verwarmen met een lucht-luchtwarmtepomp? Geef ons dan een seintje en we helpen je met plezier verder.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!

Annemie - Herent

Ontdek alle referenties