Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Za 27/11:

  Gesloten

 • Zo 28/11:

  Gesloten

 • Ma 29/11:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 30/11:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 01/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 02/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 03/12:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Za 27/11:

  gesloten

 • Zo 28/11:

  gesloten

 • Ma 29/11:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 30/11:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 01/12:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 02/12:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 03/12:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Za 27/11:

  gesloten

 • Zo 28/11:

  gesloten

 • Ma 29/11:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 30/11:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 01/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 02/12:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 03/12:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Energiezuinige luchtklimatisatie

Energie halen uit de omgeving en zo je woning energiezuinig verwarmen? Dat doe je met een lucht-luchtwarmtepomp. Je zorgt voor een lagere milieubelasting, verbruikt minder energie en kiest dus voor een duurzame oplossing. Wat houdt energiezuinig verwarmen met een lucht-luchtwarmtepomp zoal in?

Verwarmen met een lucht-luchtwarmtepomp

Is je woning al goed geïsoleerd? Verwarm ze dan energiezuinig met een lucht-luchtwarmtepomp. Die onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft ze binnenshuis opnieuw af via de lucht. Een lucht-luchtwarmtepomp is een milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmingsalternatief. Dankzij de lucht-luchtwarmtepomp warm je ruimtes zoals de woonkamer, de slaapkamer, de keuken en de badkamer zonder tussenstappen heel snel op. En je geniet overal van een aangename temperatuur, omdat de lucht-luchtwarmtepomp de warmte gelijkmatig per kamer of zone verspreidt.

 

Wist je dat je de verwarmingscyclus ook kunt omkeren? Dan gebruik je de lucht-luchtwarmtepomp om de kamer(s) koel te houden. Maar deze installatie doet meer dan alleen verwarmen en koelen…

Energie halen uit de omgeving en zo je woning energiezuinig verwarmen?

Ze filtert ook de binnenlucht dankzij de ingebouwde filter die vuil en stof tegenhoudt. Laat je een elektrostatische filter (ionisator) in de installatie inbouwen? Dan is je binnenlucht meteen ook vrij van pollen, bacteriën, virussen en fijn stof: een zegen voor allergielijders.

 

Energiezuinige luchtverwarming met een lucht-luchtwarmtepomp

Waarom is verwarmen met een lucht-luchtwarmtepomp zo energiezuinig? Een warmtepomp haalt warmte uit natuurlijke bronnen zoals water, lucht of grond. Een lucht-luchtwarmtepomp gebruikt lucht om te verwarmen. Om de warmte uit de lucht te onttrekken en terug af te geven, heeft de pomp energie nodig. Een lucht-luchtwarmtepomp levert een rendement van 300 à 400 procent (of zelfs meer), dan ze zelf nodig heeft. Vergelijk je met een klassieke verwarmingsketel? Dan ligt het energieverbruik van een warmtepomp veel hoger.

Vergelijk je met een klassieke verwarmingsketel? Dan ligt het energieverbruik van een warmtepomp veel hoger.
Met een lucht-luchtwarmtepomp haal je een betrouwbaar, energiebesparend alternatief in huis voor verwarming op stookolie of aardgas. Een echt energiezuinig verwarmingsalternatief, dus.

 

Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen

Met een lucht-luchtwarmtepomp geniet je van energiezuinige luchtverwarming in huis, maar mag je ook rekenen op een mooi design. De installatie combineert praktisch gebruiksgemak met een oogstrelend design. De lucht-luchtwarmtepomp haalt dus energie uit de natuur. En daarom verdien jij je investering in energiezuinige verwarming op termijn dus dubbel en dik terug. Wens je graag meer info over energiezuinig verwarmen met een lucht-luchtwarmtepomp? Geef ons dan een seintje en we helpen je met plezier verder.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!

paula - herenthout

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

Ontdek alle referenties