Wij zijn open!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Wij zijn nu open

Kantoren

 • Ma 15/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 16/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 17/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 18/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 19/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 20/04:

  Gesloten

 • Zo 21/04:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Wij zijn nu open

Magazijnen

 • Ma 15/04:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 16/04:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 17/04:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 18/04:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 19/04:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 20/04:

  gesloten

 • Zo 21/04:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Wij zijn nu open

Commerciële dienst

 • Ma 15/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 16/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 17/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 18/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 19/04:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 20/04:

  gesloten

 • Zo 21/04:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Een gezond binnenklimaat in je bedrijf

Als specialist in klimaatbeheersing op maat en pionier in luchtverwarming, ventilatie, airconditioning en warmtepompen, betekent Air Service veel voor je bedrijf. Want ook in het bedrijfsleven is een hoogwaardig en rendabel klimatisatiesysteem van groot belang. Een optimaal klimaat in je bedrijfsruimte beïnvloedt de productiviteit van je werknemers positief. Want te hoge temperaturen blijken nefast voor de concentratie. Met de aankoop van een klimatisatiesysteem zorg je dus voor een gezond binnenklimaat en investeer je ook in het rendement van je bedrijf!

Ventilatiesystemen voor bedrijven

Een goed ventilatiesysteem in je bedrijf is onmisbaar en een must om schadelijke stoffen te vermijden. Ventilatiesystemen voor bedrijven helpen de luchtkwaliteit op peil te houden. De aanvoer van verse lucht in je bedrijfsruimte is belangrijk voor de gezondheid van je medewerkers. Met kwalitatieve ventilatie, geef je muffe geurtjes, allergische reacties en schimmelvorming geen kans en creëer je een aangename werkplek!

 

Airconditioning voor bedrijven

Ook als bedrijf is het raadzaam om te investeren in een goed aircosysteem. Op warme dagen stijgt de temperatuur namelijk gegarandeerd in je bedrijf en dat is nefast voor het rendement van je werknemers. Bovendien waarderen ook je klanten een optimaal binnenklimaat. Met geschikte airconditioning voor bedrijven regel je de luchttemperatuur, de luchtvochtigheid en de luchtzuiverheid in je bedrijfsruimte.

 

Luchtverwarming voor bedrijven

Een luchtverwarmingssysteem zorgt voor een constante luchtcirculatie in je bedrijfsruimte. De circulerende lucht gaat daarbij door een luchtverwarmer. Een energiezuinige  luchtverwarming in je bedrijf zorgt er ook voor dat de lucht gefilterd wordt en vrij blijft van vuil en stof. Nog een stapje verder gaan? Combineer luchtverwarming voor bedrijven met een ionisator. Die neutraliseert behalve vuil en stof ook pollen, bacteriën, virussen en fijn stof.

Een goed ventilatiesysteem in je bedrijf is onmisbaar en een must om schadelijke stoffen te vermijden.

Zo heb je maar één installatie nodig die alles tegelijkertijd regelt en zo bijdraagt aan het ideale klimaat in jouw bedrijfsruimte!

 

Warmtepompen voor bedrijven

Airconditioningstoestellen die zowel koelen als verwarmen, worden warmtepompen genoemd. Met warmtepompen in je bedrijf produceer je niet alleen hernieuwbare energie, maar bespaar je ook op je energiefactuur. Warmtepompen voor bedrijven zijn het hele jaar door inzetbaar en vormen dan ook de beste oplossing om je industriële site of commerciële ruimte te verwarmen. Luchtverwarming, airconditioning en ventilatie combineren? Dat kan! Informeer nu naar de mogelijkheden!

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Onlangs heeft Air Service onze luchtverwarmingsinstallatie gerenoveerd. Het betrof een vervanging van de gasketel, luchtgroepen en plaatsing van warmtepompen. Het heldere advies voor de beslissing dit te laten uitvoeren is door ons zeer gewaardeerd. Alsook de medewerkers van Air Service die de renovatie perfect hebben uitgevoerd. Fam. Rooijmans, Zoersel.

Coen - Zoersel

Vorige week een lucht-lucht warmtepomp laten bijplaatsen op onze reeds bestaande luchtverwarming via condensatieketel. Op 1 dag was de klus geklaard, dank aan Cedric en Wesley voor de verzorgde afwerking en dank aan Marcel voor de 'fine-tuning'. Ook dank aan William voor het huisbezoek vooraf en de technische voorbereiding, aan Philippe voor de perfecte planning en vriendelijkheid aan de telefoon en tenslotte ook aan Remco van Erkel, de zaakvoe ...

Marc - Hoegaarden

Ontdek alle referenties