Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Zo 19/05:

  Gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 25/05:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Zo 19/05:

  gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 25/05:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Zo 19/05:

  gesloten

 • Ma 20/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 21/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 22/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 23/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 24/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 25/05:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Waarom ventileren?

Ventileren lijkt misschien onbelangrijk, maar is het allerminst. Vandaag wordt het alsmaar belangrijker om zo weinig mogelijk energie te verspillen. Daarom isoleren we onze woningen zo goed mogelijk en vergeten we soms het belang van goed ventileren. We bouwen luchtdicht en verse lucht - een noodzakelijke voorwaarde voor voldoende zuurstof - krijgt niet langer de kans om je woning binnen te komen. Bovendien produceert een gezin dagelijks meer dan tien liter vocht.

Zonder ventilatie raakt dat niet weg uit je woning. Goede ventilatie is dus absoluut noodzakelijk. Ontdek hoe het ventilatiesysteem van Air Service je helpt bij een gebalanceerde ventilatie van je woning. 

 

Ventilatie voor goede zuurstoftoevoer

Zuurstof is essentieel voor je lichaam. Bij slechte ventilatie krijg je te weinig zuurstof binnen en voel jij je sneller moe of daalt je concentratievermogen. Daarom is een goede ventilatie van je woning dus uiterst belangrijk. Een gebalanceerde ventilatie zorgt voor zuurstof en een goede luchtcirculatie in je woning. En het voert hinderlijke geuren of vocht en vervuilde lucht af naar buiten.

 

Ben je nog niet de trotse bezitter van een ventilatiesysteem in je woning? Neem dan snel contact op met Air Service. Want je gezondheid vaart wel degelijk bij een goed ventilatiesysteem.

Ventileren lijkt misschien onbelangrijk, maar is het allerminst.

Vocht afvoeren doe je met een goede ventilatie

Koken, wassen en simpelweg ademen: al die zaken zorgen ervoor dat een gemiddeld gezin dagelijks meer dan tien liter vocht produceert. Dat moet opnieuw je woning verlaten en dat kan alleen dankzij een goede ventilatie. Ontbreekt die? Dan loopt je woning risico op schimmelvorming. Jij en je huisgenoten dreigen dan weer gezondheidsproblemen te krijgen, denk maar aan benauwdheid of irritatie van de luchtwegen. Air Service is jouw partner bij uitstek in je zoektocht naar de meest geschikte ventilatieoplossing.

Hoe ventileren?

Wat houdt ventileren via een ventilatiesysteem in? Je woning bestaat uit droge ruimtes zoals de living, de slaapkamers, je bureau enzovoort. Daarnaast zijn er de ‘natte’ ruimtes, denk maar aan de badkamer, de wasplaats en de keuken. De hal, inkomruimte en gang zijn dan weer doorstroomruimtes.

 

Ventileren via een ventilatiesysteem is toevoer van verse buitenlucht garanderen in de droge ruimtes. Die verspreidt zich via de doorstroomruimtes en voert de vochtige, vuile, lucht uit de natte ruimtes af naar buiten. Ramen en deuren openzetten, volstaat dus niet om je woning goed te ventileren. De reden is duidelijk: er is geen constante toevoer, doorvoer en afvoer van lucht. Bovendien is je huis verluchten door ramen en deuren te openen niet altijd de meest praktische oplossing. Storende geluiden zoals verkeerslawaai, tocht en koude komen dan namelijk sneller binnen. De oplossing? Een ventilatiesysteem type D van Air Service.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

"Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog d ...

Karin - Lummen

Onlangs heeft Air Service onze luchtverwarmingsinstallatie gerenoveerd. Het betrof een vervanging van de gasketel, luchtgroepen en plaatsing van warmtepompen. Het heldere advies voor de beslissing dit te laten uitvoeren is door ons zeer gewaardeerd. Alsook de medewerkers van Air Service die de renovatie perfect hebben uitgevoerd. Fam. Rooijmans, Zoersel.

Coen - Zoersel

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

Vorige week een lucht-lucht warmtepomp laten bijplaatsen op onze reeds bestaande luchtverwarming via condensatieketel. Op 1 dag was de klus geklaard, dank aan Cedric en Wesley voor de verzorgde afwerking en dank aan Marcel voor de 'fine-tuning'. Ook dank aan William voor het huisbezoek vooraf en de technische voorbereiding, aan Philippe voor de perfecte planning en vriendelijkheid aan de telefoon en tenslotte ook aan Remco van Erkel, de zaakvoe ...

Marc - Hoegaarden

Ontdek alle referenties