Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 27/07:

  Gesloten

 • Zo 28/07:

  Gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 27/07:

  gesloten

 • Zo 28/07:

  gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 27/07:

  gesloten

 • Zo 28/07:

  gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Koelen en verwarmen in één

In de zomer binnenshuis ontsnappen aan de verzengende hitte en op koude winterdagen genieten van een knusse, warme temperatuur. Dat zijn de twee grote troeven van een airco én een verwarming, twee aparte toestellen dus. Maar wat als je koelen en verwarmen integreert in één systeem? Eentje dat bovendien zorgt voor voldoende ventilatie en luchtzuivering met een ionenfilter? Maak kennis met de perfecte oplossing van Air Service: luchtverwarming.

Verwarming met warmtepomp, op aardgas of stookolie

Air Service biedt je meerdere opties voor koeling en verwarming in één:

 • Een eerste optie is luchtverwarming met een warmtepomp. Naast verwarmen kan je met een warmtepomp ook koelen. Bovendien is een warmtepomp energiezuinig, omdat ze warmte haalt uit natuurlijke elementen zoals water, lucht en de bodem.
 • Naast luchtverwarming met een warmtepomp kan je kiezen voor luchtverwarming op aardgas of stookolie, deze kan op zijn beurt uitgebreid worden met free cooling. Free cooling is een kleppensysteem dat koele lucht van buiten naar binnen brengt. Door een constante ventilatie van deze koelere lucht voelt je binnentemperatuur veel comfortabeler aan.
 • Volstaat free cooling niet om je woning koel te houden, omdat je huis bijvoorbeeld veel glaspartijen telt? Dan is luchtverwarming in combinatie met een aircosysteem een goede optie. Dat aircosysteem is onmiddellijk installeerbaar of laat je gewoon later toevoegen.

 

Ontdek de voordelen van een gecombineerd systeem

Het gecombineerd systeem van Air Service biedt vele voordelen. Zo hoef je geen grote, zichtbare toestellen in je woning te plaatsen. Het leidingsysteem laat zich makkelijk wegwerken in het plafond, de kelder, kruipkelder, volle grond of in de chape van je woning. Zo blijven alleen de esthetische roosters zichtbaar. Die garanderen koeling en verwarming met filtering. De roosters zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Zo vind je gegarandeerd het perfecte design voor je woning. Een geïntegreerd systeem van airco en verwarming levert meer besparing op dan aparte toestellen. Een gecombineerd systeem gebruikt namelijk dezelfde leidingen, terwijl er bij aparte toestellen meerdere leidingsystemen nodig zijn. Een derde voordeel is het gebruiksgemak van een gecombineerd systeem.

Dat laat je toe om alles te regelen via één systeem met temperatuurregeling per kamer of zone. Heb je een aparte airco en verwarming? Dan bestaat de kans dat de verwarmingsketel streeft naar een bepaalde temperatuur terwijl de airco blijft koelen. Met een gecombineerd systeem wordt dat onmogelijk. Je stelt de gewenste temperatuur in en het systeem bepaalt zelf of het daarvoor moet verwarmen of koelen. En het zorgt bovendien voor een optimale ventilatie en luchtzuivering.

 

Kiezen voor luchtverwarming van Air Service

Ga je voor een gecombineerd systeem van Air Service? Dan kies je voor een gemakkelijke én energiezuinige oplossing voor koeling en verwarming in één. Bovendien is luchtverwarming mooi te integreren in je woning en hoef je dus geen duidelijk zichtbare toestellen te plaatsen. Naast luchtverwarming met een warmtepomp heb je de keuze tussen een installatie op aardgas, stookolie of een hybride systeem. Lijkt zo'n systeem dat airco en verwarming perfect combineert jou wel interessant? Neem dan snel contact op met Air Service!

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

Vorige week een lucht-lucht warmtepomp laten bijplaatsen op onze reeds bestaande luchtverwarming via condensatieketel. Op 1 dag was de klus geklaard, dank aan Cedric en Wesley voor de verzorgde afwerking en dank aan Marcel voor de 'fine-tuning'. Ook dank aan William voor het huisbezoek vooraf en de technische voorbereiding, aan Philippe voor de perfecte planning en vriendelijkheid aan de telefoon en tenslotte ook aan Remco van Erkel, de zaakvoe ...

Marc - Hoegaarden

"Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog d ...

Karin - Lummen

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Ontdek alle referenties