Tips voor doe-het-zelf ventilatie

Waar barstjes en kiertjes vroeger voor de natuurlijke ventilatie van een gebouw zorgden, hebben de fors toegenomen isolatietrend en de focus op energie besparen ertoe geleid dat modernere gebouwen veel hermetischer opgetrokken worden. Hoewel dit fantastisch nieuws is voor het verbruik van energie en de conservering van warmte, zijn ventilatiesystemen een absolute noodzaak geworden. Daar kunnen wij u bij helpen. Air Service Center levert volledige doe-het-zelf ventilatie pakketten op maat van uw gebouw, alle benodigde materialen inbegrepen. Hiermee bespaart u handig op de plaatsing van uw ventilatie. Als u het ventilatiesysteem niet zelf gaat installeren kunnen wij dit met plezier voor u komen doen.

Air Service Center levert volledige doe-het-zelf ventilatie pakketten op maat van uw gebouw, alle benodigde materialen inbegrepen.

Ventilatie voor doe-het-zelvers: onze werkwijze

Wanneer iemand graag zelf ventilatie wil plaatsen, vragen we altijd om eerst een bouwplan door te sturen van het gebouw in kwestie. Aan de hand van dat bouwplan maken wij een offerte op voor het zelfbouwpakket. Na goedkeuring door de klant beginnen we dan met een kanalenplan op te maken voor de ventilatie. Wordt het kanalenplan goedgekeurd, dan stellen wij een zelfbouwpakket samen en leveren we dit ter plaatse op de werf. Vanaf dan kan men zelf aan de slag gaan om de ventilatie te plaatsen. Indien er tijdens de plaatsing nog vragen zijn, kan men uiteraard ook altijd bij ons terecht. Wij staan klaar met deskundig advies om de installatie perfect te laten verlopen.

 

Wij waken over de kwaliteit van uw ventilatie

Een zelfbouwpakket bevat alle materialen die nodig zijn om de ventilatie te installeren. Heeft u om een of andere reden nog bijkomende zaken nodig, dan kan u deze altijd bij ons aanvragen.

Op die manier behouden we het overzicht en kunnen we u helpen om de ventilatie zo goed mogelijk te plaatsen. Een zelfbouwpakket bevat bijvoorbeeld alle bochten die nodig zijn. Worden er méér bochten geplaatst dan nodig, dan werkt het ventilatiesysteem niet naar behoren. Om die reden verloopt het bijbestellen van benodigdheden altijd via ons. Mocht u toch extra materialen nodig hebben, dan kan u die steeds bij ons komen afhalen. Achteraf wordt dan het verschil berekend tussen de geleverde en de extra afgehaalde materialen.

 

Advies en assistentie op maat

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in het leveren van doe-het-zelf pakketten kan u er ook steeds voor kiezen uw ventilatiesysteem te laten plaatsen, opstarten en/of uitbalanceren door onze professionals. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat! Ook tijdens de werken blijven wij altijd beschikbaar voor advies.

Samen eens praten over uw woningventilatie?

  
 
Verzenden
Referenties
doe-het-zelf ventilatie zelfbouwpakket ventilatie plaatsen ventilatie
 • Als alternatief voor onze elektrische verwarming hebben wij uitvoerige info gevraagd betreffende warmtepompen. De open en duidelijke informatie welke wij va ...

  Rik Dehertogh

  Meer

 • Ik ken de firma Air-Service al gedurende meer dan 30 jaar. Ik ben tevreden over hun service en deskundige kennis van warmeluchtverwarming.. Ik zou het klim ...

  Marietta van Linden

  Meer

 • heel tevreden van de verwarming, goede service

  Greet Buedts

  Meer

 • Zeer goede en snelle service. Vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden met de installatie op luchtverwarming. Heel snel warm in de winter. Weinig onderh ...

  Willy Ceulemans

  Meer

 • Vlotte plaatsing met vriendelijke technici. Ervaring na 1 week;: luchtverwarming maakt geen lawaai (wat vroeger anders was: bij het aanslaan van de ventilat ...

  Marc Poodt

  Meer

ventilatie doe-het-zelf ventilatie zelfbouwpakket ventilatie plaatsen
ventilatie doe-het-zelf ventilatie zelfbouwpakket ventilatie plaatsen
Vraag gratis advies
ventilatie zelfbouwpakket doe-het-zelf ventilatie ventilatie plaatsen
doe-het-zelf ventilatie zelfbouwpakket ventilatie plaatsen ventilatie