GEDEELTELIJK OPEN!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Wij zijn nu open

Kantoren

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 27/07:

  Gesloten

 • Zo 28/07:

  Gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 27/07:

  gesloten

 • Zo 28/07:

  gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Wij zijn nu open

Commerciële dienst

 • Di 23/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 24/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 25/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 26/07:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 27/07:

  gesloten

 • Zo 28/07:

  gesloten

 • Ma 29/07:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Airconditioning, jouw comfort

Letterlijk vertaald betekent airconditioning ‘luchtbehandeling’. Airco houdt de temperatuur en de luchtvochtigheid binnenshuis onder controle. Zo geniet je thuis of in je bedrijfsruimte van een aangenaam binnenklimaat. En dat biedt alleen voordelen. Bovendien combineer je airconditioning eenvoudig met luchtverwarming. Dus wie luchtbehandeling zegt, zegt Air Service!

Een aangenaam binnenklimaat dankzij airconditioning

Airconditioning biedt je een aangenaam klimaat, thuis of op de werkvloer. Dankzij een goede airconditioning behoud je de volledige controle over je binnentemperatuur en de luchtvochtigheid. Zo vermijd je dat te warme vochtige lucht je een benauwd gevoel bezorgt. Bij aangename temperaturen en een normale vochtigheidsgraad presteer je bovendien beter, ben je productiever en win je aan concentratie. Een evenwichtig binnenklimaat zorgt er dus voor dat jij je binnen veel beter voelt.

 

Luchtklimatisatie via airco

Wanneer je beschikt over luchtverwarming kun je deze, bij het ontwerp of achteraf, ook uitbouwen tot een volledige airconditioning. 

Bovendien combineer je airconditioning eenvoudig met luchtverwarming.

Hierbij heb je het voordeel dat je de bestaande luchtkanalen en toevoerroosters daarvoor kunt gebruiken. Zo hoef je weinig te veranderen aan de oorspronkelijke luchtverwarmingsinstallatie en bespaar je heel wat geld als je een airconditioning wilt laten plaatsen.

om dan even langs bij Air Service. Als pionier in de wereld van luchtverwarming, ventilatie en airconditioning bieden wij een volledige service.

Liet je al luchtverwarming plaatsen in je woning? Dan is het een kleine moeite om die installatie uit te bouwen tot een volledige airconditioning. De bestaande luchtkanalen en toevoerroosters verspreiden de koele lucht doorheen je woning. Jouw voordeel: de oorspronkelijke luchtverwarmingsinstallatie blijft vrijwel ongewijzigd en je bespaart geld bij de plaatsing van een airco.

 

Airco installeren? Air Service staat voor je klaar!

Met airco geniet je op een gezonde manier. Ben je op zoek naar een airco-installateur? Kom dan even langs bij Air Service. Als pionier in de wereld van luchtverwarming, ventilatie en airconditioning bieden wij een volledige service. Ons uitgebreide assortiment telt toestellen van onder andere Samsung, Sanyo, Hitachi, Daikin en Fujitsu. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Vorige week een lucht-lucht warmtepomp laten bijplaatsen op onze reeds bestaande luchtverwarming via condensatieketel. Op 1 dag was de klus geklaard, dank aan Cedric en Wesley voor de verzorgde afwerking en dank aan Marcel voor de 'fine-tuning'. Ook dank aan William voor het huisbezoek vooraf en de technische voorbereiding, aan Philippe voor de perfecte planning en vriendelijkheid aan de telefoon en tenslotte ook aan Remco van Erkel, de zaakvoe ...

Marc - Hoegaarden

"Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog d ...

Karin - Lummen

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Ontdek alle referenties