Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Di 24/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 25/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 26/05:

  Gesloten

 • Vr 27/05:

  Gesloten

 • Za 28/05:

  Gesloten

 • Zo 29/05:

  Gesloten

 • Ma 30/05:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Di 24/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 25/05:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 26/05:

  Gesloten

 • Vr 27/05:

  Gesloten

 • Za 28/05:

  gesloten

 • Zo 29/05:

  gesloten

 • Ma 30/05:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Di 24/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 25/05:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 26/05:

  Gesloten

 • Vr 27/05:

  Gesloten

 • Za 28/05:

  gesloten

 • Zo 29/05:

  gesloten

 • Ma 30/05:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Airconditioning, jouw comfort

Letterlijk vertaald betekent airconditioning ‘luchtbehandeling’. Airco houdt de temperatuur en de luchtvochtigheid binnenshuis onder controle. Zo geniet je thuis of in je bedrijfsruimte van een aangenaam binnenklimaat. En dat biedt alleen voordelen. Bovendien combineer je airconditioning eenvoudig met luchtverwarming. Dus wie luchtbehandeling zegt, zegt Air Service!

Een aangenaam binnenklimaat dankzij airconditioning

Airconditioning biedt je een aangenaam klimaat, thuis of op de werkvloer. Dankzij een goede airconditioning behoud je de volledige controle over je binnentemperatuur en de luchtvochtigheid. Zo vermijd je dat te warme vochtige lucht je een benauwd gevoel bezorgt. Bij aangename temperaturen en een normale vochtigheidsgraad presteer je bovendien beter, ben je productiever en win je aan concentratie. Een evenwichtig binnenklimaat zorgt er dus voor dat jij je binnen veel beter voelt.

 

Luchtklimatisatie via airco

Wanneer je beschikt over luchtverwarming kun je deze, bij het ontwerp of achteraf, ook uitbouwen tot een volledige airconditioning. 

Bovendien combineer je airconditioning eenvoudig met luchtverwarming.

Hierbij heb je het voordeel dat je de bestaande luchtkanalen en toevoerroosters daarvoor kunt gebruiken. Zo hoef je weinig te veranderen aan de oorspronkelijke luchtverwarmingsinstallatie en bespaar je heel wat geld als je een airconditioning wilt laten plaatsen.

om dan even langs bij Air Service. Als pionier in de wereld van luchtverwarming, ventilatie en airconditioning bieden wij een volledige service.

Liet je al luchtverwarming plaatsen in je woning? Dan is het een kleine moeite om die installatie uit te bouwen tot een volledige airconditioning. De bestaande luchtkanalen en toevoerroosters verspreiden de koele lucht doorheen je woning. Jouw voordeel: de oorspronkelijke luchtverwarmingsinstallatie blijft vrijwel ongewijzigd en je bespaart geld bij de plaatsing van een airco.

 

Airco installeren? Air Service staat voor je klaar!

Met airco geniet je op een gezonde manier. Ben je op zoek naar een airco-installateur? Kom dan even langs bij Air Service. Als pionier in de wereld van luchtverwarming, ventilatie en airconditioning bieden wij een volledige service. Ons uitgebreide assortiment telt toestellen van onder andere Samsung, Sanyo, Hitachi, Daikin en Fujitsu. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Bedankt, Air Service, voor de vlotte afwerking bij de vervanging van mijn oude airco. De monteurs (Stafan en Wim?) werkten correct, vriendelijk en volgens afspraak en lieten alles netjes opgeruimd achter. De montage gebeurde zodanig dat de nieuwe binnen- en buitenunit konden geplaatst worden zonder extra boorwerk op dezelfde plaats waar de oude toestellen werden weggenomen. Mijn oprechte dank !

Eddy - Herselt

Ontdek alle referenties