Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Ma 06/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 07/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 08/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 09/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 10/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 11/02:

  Gesloten

 • Zo 12/02:

  Gesloten

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Ma 06/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 07/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 08/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 09/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 10/02:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 11/02:

  gesloten

 • Zo 12/02:

  gesloten

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Ma 06/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 07/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 08/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 09/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 10/02:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 11/02:

  gesloten

 • Zo 12/02:

  gesloten

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Luchtzuivering in huis: een must!

Een gezond binnenklimaat is een belangrijke zaak, die vaak wat vergeten wordt of teveel op de achtergrond blijft. Maar laat het duidelijk zijn: luchtzuivering in huis is een must. In deze blog verneem je waarom.

Waarom luchtzuivering in huis?

De lucht die je inademt, bepaalt in grote mate de kwaliteit van je leefomgeving. En die is niet altijd even goed. Je zou er versteld van staan hoeveel schadelijke stoffen er in de binnenlucht van je woning circuleren. Een goede luchtzuivering in huis is dan ook geen overbodige luxe.

 

Luchtzuivering in huis: hoe aanpakken?

Met degelijke luchtfilters en een professioneel luchtverwarmingssysteem maak je werk van een doeltreffende luchtzuivering in huis. De standaard luchtfilter verhindert dat stof- en afvaldeeltjes vrij circuleren in je woning. Ze vangen alle partikels op en garanderen zo een maximaal zuivere lucht in je huis. Het luchtverwarmingssysteem van Air Service recirculeert de lucht en filtert in één beweging.

Met degelijke luchtfilters en een professioneel ventilatiesysteem maak je werk van een doeltreffende luchtzuivering in huis.

Luchtzuivering in huis: troef voor allergielijders

Ben je allergielijder? Dan heb je zeker baat bij een professionele luchtzuivering in je huis. Buiten de standaardfilter kan de ionisator in de luchtverwarming ook fijn stof, pollen, virussen en bacteriën filteren. Ook de vervuilde lucht door uitlaatgassen en industrie komen er dankzij dit systeem niet in.

Ga je voor luchtverwarming in huis?

Luchtzuivering in huis: combineren maar!

Ga je voor luchtverwarming in huis? Dan heb je buiten de standaard filter ook de mogelijkheid om dit te combineren met extra luchtzuivering via de ionisator. Die zuivert verse en gerecupereerde lucht en verwijdert fijn stof, pollen, geuren, bacteriën en virussen. Zo krijg je één systeem dat de binnenlucht verwarmt en zuivert in één beweging. Het maakt daarbij ook gebruik van hetzelfde buizensysteem en dezelfde roosters. Het resultaat: je eenmalige installatie levert je dubbel voordeel op.

 

Stel al je vragen over luchtzuivering in huis

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een professionele luchtzuivering in huis? Dan staat Air Service voor je klaar. Onze ervaren medewerkers beantwoorden al je vragen met de grootste zorg. Neem snel contact met ons op.
Vorige

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

"Het hele Air Service team", willen we langs deze weg heel hartelijk bedanken voor de zo snelle en professionele inzet en hulp, om ons uit de nood te helpen. Volgens onze vroegere firma konden we onze ketel best afgeschrijven. Belangrijke onderdelen waren helemaal stuk , maar deze zouden ook veel te prijzig zijn volgens hen. Zo kon het ook nog dagen/weken duren eer een nieuw systeem zou kunnen geplaatst worden door hen. We zouden zo ook nog d ...

Karin - Lummen

Van bij het eerste contact tot en met de plaatsing gisteren ben ik uiterst tevreden over Air Service. Duidelijke communicatie, geen loze verkooppraatjes maar heldere informatie, Niet alleen het contract maar ook alle informele beloftes werden stipt nagekomen. Het team van installateurs was zeer bekwaam, luisterde zeer goed en dacht mee na om samen tot goede oplossingen te komen voor de uitvoering van de werken. Een bedrijf met oor voor de klant, ...

Marc - Aarschot

Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!

Annemie - Herent

Ontdek alle referenties