Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Vr 29/09:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 30/09:

  Gesloten

 • Zo 01/10:

  Gesloten

 • Ma 02/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 03/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 04/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 05/10:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Vr 29/09:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 30/09:

  gesloten

 • Zo 01/10:

  gesloten

 • Ma 02/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Di 03/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 04/10:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 05/10:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Vr 29/09:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 30/09:

  gesloten

 • Zo 01/10:

  gesloten

 • Ma 02/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Di 03/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 04/10:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 05/10:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco

Streef je naar een aangenaam binnenklimaat in je woning of kantoorruimte met een temperatuur die altijd is aangepast aan de weersomstandigheden? Hou dan alle mogelijkheden open als je een airconditioning laat installeren. In deze blog ontdek je alles over de uitbreidingsmogelijkheden van airconditioning.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: koelen én verwarmen

De laatste jaren klimmen de temperaturen tijdens de zomer alsmaar hoger. En dat laat zich voelen in je woning, op kantoor of in je winkelruimte. Daarom kiezen meer mensen voor een airconditioning. Zo’n airco is de ideale manier om binnenruimtes efficiënt te koelen en op een aangename temperatuur te houden.

 

Maar wat als het daarbij niet stopt? Wist je dat er heel wat uitbreidingsmogelijkheden voor airconditioning bestaan? Zo kun je de airco/warmtepomp laten dimensioneren zodat hij de ruimte ook optimaal verwarmt. De airco/warmtepomp kan zijn proces namelijk ook omkeren. Zo kan hij even efficiënt verwarmen als koelen. Een warmtepomp heeft namelijk een omkeerventiel. Dat zorgt ervoor dat het systeem de binnenlucht verwarmt en de koude lucht afvoert naar buiten.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: koelen én verwarmen.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: extra filtering of bevochtiging

Behalve verwarmen zijn er ook nog andere uitbreidingsmogelijkheden die je airconditioning nog interessanter maken. Zo is het mogelijk om de binnenlucht extra te filteren met een ionenfilter (die pollen, bacteriën, fijn stof, virussen en huisstofmijt neutraliseert) of bevochtigen. Daardoor boost je de luchtkwaliteit in je woning, winkel of kantoorruimte en werk je aan betere binnenlucht en een optimale luchtvochtigheid. Vooral in de drogere wintermaanden kan dit een extra voordeel zijn van de uitbreidingsmogelijkheden van je airconditioning.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: wat met EPB?

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: wat met EPB?

Zoals je weet, moet je bij de bouw en/of verkoop van elk pand een EPB- of EPC- verslag laten opmaken door een energiedeskundige. Vaak wordt gezegd dat actieve koeling de EPB-score van je pand negatief zou beïnvloeden. Dan hebben we goed nieuws voor jou. Want dankzij de moderne technologie is de impact van actieve koeling op die EPB-score haast onbestaande. Alweer een goede reden dus om toch te kiezen voor een airconditioning met uitbreidingsmogelijkheden.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco? Vraag professioneel advies

Heb je interesse in een hoogkwalitatieve airconditioning en wil je meer weten over de uitbreidingsmogelijkheden van airco? Air Service staat je bij met raad en daad. Stel ons al je vragen.

Vorige

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

na 45 jaar trouwe dienst was onze verwarmingsketel echt wel aan vervanging toe, twee bekwame installateurs boden zich stipt op tijd aan en op minder dan een dag hadden zij zowel de oude installatie verwijderd als de nieuwe geplaatst en aangesloten en dit op een zeer propere en nette manier....tot mijn grote opluchting!! dank u wel !!

paula - herenthout

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!

Annemie - Herent

Ontdek alle referenties