Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

 • Di 28/03:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 29/03:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 30/03:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 31/03:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 01/04:

  Gesloten

 • Zo 02/04:

  Gesloten

 • Ma 03/04:

  7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

 • Di 28/03:

  7.30u tot 16.00u

 • Wo 29/03:

  7.30u tot 16.00u

 • Do 30/03:

  7.30u tot 16.00u

 • Vr 31/03:

  7.30u tot 16.00u

 • Za 01/04:

  gesloten

 • Zo 02/04:

  gesloten

 • Ma 03/04:

  7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

 • Di 28/03:

  7.30u tot 16.30u

 • Wo 29/03:

  7.30u tot 16.30u

 • Do 30/03:

  7.30u tot 16.30u

 • Vr 31/03:

  7.30u tot 16.30u

 • Za 01/04:

  gesloten

 • Zo 02/04:

  gesloten

 • Ma 03/04:

  7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco

Streef je naar een aangenaam binnenklimaat in je woning of kantoorruimte met een temperatuur die altijd is aangepast aan de weersomstandigheden? Hou dan alle mogelijkheden open als je een airconditioning laat installeren. In deze blog ontdek je alles over de uitbreidingsmogelijkheden van airconditioning.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: koelen én verwarmen

De laatste jaren klimmen de temperaturen tijdens de zomer alsmaar hoger. En dat laat zich voelen in je woning, op kantoor of in je winkelruimte. Daarom kiezen meer mensen voor een airconditioning. Zo’n airco is de ideale manier om binnenruimtes efficiënt te koelen en op een aangename temperatuur te houden.

 

Maar wat als het daarbij niet stopt? Wist je dat er heel wat uitbreidingsmogelijkheden voor airconditioning bestaan? Zo kun je de airco/warmtepomp laten dimensioneren zodat hij de ruimte ook optimaal verwarmt. De airco/warmtepomp kan zijn proces namelijk ook omkeren. Zo kan hij even efficiënt verwarmen als koelen. Een warmtepomp heeft namelijk een omkeerventiel. Dat zorgt ervoor dat het systeem de binnenlucht verwarmt en de koude lucht afvoert naar buiten.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: koelen én verwarmen.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: extra filtering of bevochtiging

Behalve verwarmen zijn er ook nog andere uitbreidingsmogelijkheden die je airconditioning nog interessanter maken. Zo is het mogelijk om de binnenlucht extra te filteren met een ionenfilter (die pollen, bacteriën, fijn stof, virussen en huisstofmijt neutraliseert) of bevochtigen. Daardoor boost je de luchtkwaliteit in je woning, winkel of kantoorruimte en werk je aan betere binnenlucht en een optimale luchtvochtigheid. Vooral in de drogere wintermaanden kan dit een extra voordeel zijn van de uitbreidingsmogelijkheden van je airconditioning.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: wat met EPB?

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco: wat met EPB?

Zoals je weet, moet je bij de bouw en/of verkoop van elk pand een EPB- of EPC- verslag laten opmaken door een energiedeskundige. Vaak wordt gezegd dat actieve koeling de EPB-score van je pand negatief zou beïnvloeden. Dan hebben we goed nieuws voor jou. Want dankzij de moderne technologie is de impact van actieve koeling op die EPB-score haast onbestaande. Alweer een goede reden dus om toch te kiezen voor een airconditioning met uitbreidingsmogelijkheden.

Uitbreidingsmogelijkheden van je airco? Vraag professioneel advies

Heb je interesse in een hoogkwalitatieve airconditioning en wil je meer weten over de uitbreidingsmogelijkheden van airco? Air Service staat je bij met raad en daad. Stel ons al je vragen.

Vorige

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

Bij de bouw van onze woning bijna 25 jaar geleden, besloten om luchtverwarming te nemen omdat er dan geen radiatoren in de weg staan. Gekozen voor de firma air service, en nog geen moment spijt van gehad. nog geen enkel probleem met de ketel en brander gehad, waarschijnlijk ook dankzij het perfecte onderhoud door deze firma, fam roggeman begijnendijk.

diederik - begijnendijk

Many thanks Air Service Center en medewerkers, Wat ik op prijs stel in jullie service is dat jullie je afspraken steeds nakomen en natuurlijk het vakmanschap. Ik kon rekenen op hulp bij een kleine storing via telefoon met directe oplossing een zondag morgen. Een tevreden klant. Robert D'hondt in Brussel. Gemeente Sint Agatha Berchem

Robert - Brussel

Onlangs heeft Air Service onze luchtverwarmingsinstallatie gerenoveerd. Het betrof een vervanging van de gasketel, luchtgroepen en plaatsing van warmtepompen. Het heldere advies voor de beslissing dit te laten uitvoeren is door ons zeer gewaardeerd. Alsook de medewerkers van Air Service die de renovatie perfect hebben uitgevoerd. Fam. Rooijmans, Zoersel.

Coen - Zoersel

Ontdek alle referenties