Wij zijn gesloten!
Openingstijden per afdeling
Openingsuren kantoren
Momenteel gesloten

Kantoren

  • Di 19/03:

    7.30u tot 16.30u

  • Wo 20/03:

    7.30u tot 16.30u

  • Do 21/03:

    7.30u tot 16.30u

  • Vr 22/03:

    7.30u tot 16.30u

  • Za 23/03:

    Gesloten

  • Zo 24/03:

    Gesloten

  • Ma 25/03:

    7.30u tot 16.30u

Openingsuren Magazijnen
Momenteel gesloten

Magazijnen

  • Di 19/03:

    7.30u tot 16.00u

  • Wo 20/03:

    7.30u tot 16.00u

  • Do 21/03:

    7.30u tot 16.00u

  • Vr 22/03:

    7.30u tot 16.00u

  • Za 23/03:

    gesloten

  • Zo 24/03:

    gesloten

  • Ma 25/03:

    7.30u tot 16.00u

Openingsuren Commerciële dienst
Momenteel gesloten

Commerciële dienst

  • Di 19/03:

    7.30u tot 16.30u

  • Wo 20/03:

    7.30u tot 16.30u

  • Do 21/03:

    7.30u tot 16.30u

  • Vr 22/03:

    7.30u tot 16.30u

  • Za 23/03:

    gesloten

  • Zo 24/03:

    gesloten

  • Ma 25/03:

    7.30u tot 16.30u

Maak een afspraak

Controle
over je binnenklimaat

Contacteer ons

De voordelen van hybride luchtverwarming

Een warmtepomp wint de laatste jaren alsmaar aan bekendheid. Maar wist je dat die ook deel uitmaakt van een groter geheel? Bij een hybride luchtverwarmingssysteem is een belangrijke rol weggelegd voor de warmtepomp. En dat in combinatie met verwarming en ventilatie. In deze blog verneem je hoe dat precies zit.

Waarom hybride luchtverwarming?

Kies je voor hybride luchtverwarming met een warmtepomp? Dan kies je voor een maximaal groen rendement. De warmtepomp haalt haar energie probleemloos uit de buitenlucht met een zeer goed rendement. Dit rendement zakt een beetje als we onder de 5 graden buitentemperatuur komen. Dus is het beter dat we overschakelen naar gas of stookolie. Zo verwarm je altijd op de meest rendabele manier en levert hybride luchtverwarming een duidelijke winst op voor je portemonnee. Je schakelt ook makkelijk tussen de verschillende energiebronnen.

 

Hybride luchtverwarming en ventilatie

Het geïntegreerde systeem dat hybride luchtverwarming is, is bovendien standaard uitgerust met een filter die het stof uit de binnenlucht haalt.

Kies je voor hybride luchtverwarming met een warmtepomp? Dan kies je voor een maximaal groen rendement.

Die zorgt ervoor dat tot 95 procent stof uit de binnenlucht wordt gehaald. En als dat nog niet voldoende is, kun je ook kiezen voor een ionenfilter. Die neutraliseert tot 99 procent van de schadelijke stoffen in de binnenlucht. En dat is ongetwijfeld een grote troef voor allergielijders. Want ook fijn stof, pollen, huisstofmijt, geuren, bacteriën en virussen worden zo uit de lucht gehaald en meteen geneutraliseerd.

 

Hybride luchtverwarming koppelt warmtepomp en condensatieketel

Het vernieuwende aan een hybride luchtverwarmingssysteem is dat het de klassieke condensatieketel op stookolie of gas feilloos aansluit op de nieuwe groene technologie van de warmtepomp. Zo krijg je het beste van twee werelden: een gebalanceerd systeem dat je altijd een optimale verwarming garandeert.

Wie kiest voor een hybride luchtverwarming zet daarmee niet alleen in op een duurzame en groene manier om zijn woning of gebouw te verwarmen, maar zet de deur ook open voor maximaal comfort met de slimme koeling van zijn ruimtes tijdens het warme zom

Hybride luchtverwarming vs. luchtkoeling

Wie kiest voor een hybride luchtverwarming zet daarmee niet alleen in op een duurzame en groene manier om zijn woning of gebouw te verwarmen, maar zet de deur ook open voor maximaal comfort met de slimme koeling van zijn ruimtes tijdens het warme zomerseizoen. Het verwarmingsproces kan namelijk worden omgekeerd waardoor je winter en zomer geniet van je hybride systeem.

 

Meer weten over hybride luchtverwarming? Dan zit je goed bij Air Service. Onze ervaren medewerkers staan je bij met raad en daad en begeleiden je met veel plezier bij de selectie van het systeem dat het best beantwoordt aan jouw behoeften.

 

Neem snel contact met ons op.

Vorige

Ontdek onze oplossingen

Bij Air Service tref je decennia ervaring in de behandeling van lucht en je binnenklimaat. Benieuwd naar ons oplossingen?

Bekijk de video en ontdek er alles over!
Meer weten over airco, verwarming en ventilatie?
Of wil je meer informatie over onze totaaloplossing voor een zuiver binnenklimaat? Neem dan snel contact met ons op.
Maak een afspraak
Referenties

Wij zijn al 25 jaar uitermate tevreden over deze firma. Enkele jaren geleden lieten we na 20 jaar onze verwarmingsketel vernieuwen om een zuiniger en beter rendement te verkrijgen (30%). Jaarlijks gebeurt er een onderhoud van deze installatie waardoor we zeker zijn van een optimaal rendement. Met geduld en deskundigheid worden al onze vragen en opmerkingen beantwoord, waarvoor dank!

Annemie - Herent

Wij hebben voor onze luchtverwarming een indirect gaswandketel en een warmtepomp voor airco laten installeren. Hier zijn we heel tevreden over. De werken werden correct uitgevoerd. Dikke pluim voor de installateurs die alles op tijd en netjes geplaatst hebben.

Stefan - Schaffen

Onlangs heeft Air Service onze luchtverwarmingsinstallatie gerenoveerd. Het betrof een vervanging van de gasketel, luchtgroepen en plaatsing van warmtepompen. Het heldere advies voor de beslissing dit te laten uitvoeren is door ons zeer gewaardeerd. Alsook de medewerkers van Air Service die de renovatie perfect hebben uitgevoerd. Fam. Rooijmans, Zoersel.

Coen - Zoersel

Deze week werd onze oude verwarmingsketel vervangen door een recente versie. De monteurs waren op de afgesproken datum tijdig aanwezig. Ook was het fijn dat de techniekers open stonden voor overleg. De werken werden perfect uitgevoerd en op het einde werd een vakkundige uitleg gegeven. Bij deze zou ik dan ook Kobe en Mike willen bedanken voor het geleverde werk. Als het goed is, mag het ook gezegd worden !! MvG

Iwein - Hulshout

Ontdek alle referenties