Woningventilatie

De wetgever verplicht ons steeds meer aandacht te schenken aan onze ecologische voetafdruk. Op zich geen slechte zaak natuurlijk. Een lagere ecologische voetafdruk verbetert het leefcomfort en zorgt voor een gezondere levenssfeer. "Wat heeft dit te maken met ventilatiesystemen", denkt u allicht. Antwoord: heel veel.

Lucht is de brandstof van ons lichaam. En mensen brengen vandaag heel wat van hun tijd binnenshuis door. Daarom is het heel belangrijk dat de lucht in uw woning gezond is. Hoe? Door een Air Service ventilatiesysteem te plaatsen.

Ventilatiesysteem: gezond en goedkoop

Gecontroleerde ventilatiesystemen verbeteren niet alleen uw leefomgeving en uw comfort. Dankzij een ventilatiesysteem type D+, dus met warmterecuperatie, spaart u ook heel wat geld uit. Deze woningventilatie zorgt ervoor dat u minder energie verbruikt. Onze ventilatiesystemen type D+ recupereren 95% van de warmte. Gevolg? Uw stookkosten dalen enorm.

Onze ventilatiesystemen type D+ zijn eveneens voorzien van een 100% bypass die zorgt voor nachtventilatie. Redenen om te twijfelen aan woningventilatie zijn er dus niet. Wie vandaag investeert in een ventilatiesysteem verdient z'n geld snel terug.

Ventilatiesystemen van Air Service: niets dan voordelen

Ventilatiesystemen

Bij Air Service kunt u terecht voor verschillende soorten ventilatiesystemen:

Maar dat is niet het enige. Want bovendien staat Air Service ook bekend voor z'n ervaring, vooruitstrevendheid en klantvriendelijkheid. Inderdaad, bij Air Service vindt u niet alleen de producten die u nodig hebt. U wordt er ook nog eens op een uiterst professionele manier geholpen.

Hoe werkt de woningventilatie van Air Service?

woningventilatie

1. Recuperatie-unit ventilatie

Met tegenstroom warmtewisselaar met 95% recuperatie van de warmte. Wordt berekend naargelang woonvolume.

2. Toevoerkanalen ventilatiesysteem (oranje)

Deze kanalen ventileren de lucht door toevoer van verse buitenlucht. De toevoer gebeurt in droge ruimtes (slaapkamers, leefruimte,...)

3. Afvoerkanalen woningventilatie (groen)

Deze kanalen voeren de (door vocht en geur) bevuilde lucht af naar buiten. De afzuiging van deze lucht gebeurt vanuit de vochtige ruimtes (keuken, badkamer, wasplaats, wc,...)

4. Afvoerschouw (groen)

Afvoer uit de woning van de bevuilde lucht. De discrete afvoermond kunt u door de muur of het dak plaatsen.

5. Toevoerschouw (oranje)

Toevoer van verse buitenlucht voor de woning. De discrete afvoermond kan in de muur of het dak worden geplaatst.

Nieuws